Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) REGJISTRIMI I FLAMURIT PËR BARKA - nga 1300 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
registration

PLOTËSONI APLIKACIONIN TUAJ PËR REGJISTRIMIN E REGJISTRIMIT TË REGJISTRIMIT të Ishujve të Virgjër Britanikë (BVI)

Zgjidhni llojin e regjistrimit

REGJISTRONI VARKËN TUAJ NËN FLAMURIN E ISSHUVE TË VIRGJIRËS BRITANIKE

Zgjidhni llojin e regjistrimit

Përdorimi Privat - Regjistrimi i BVI
Tarifa jonë e shërbimit gjithëpërfshirës (Kjo përfshin të gjitha përkthimet dhe tarifat e ndërlidhësve)
Shërbime opcionale që mund të ofrojmë
Vendosni tarifat për kompaninë LLC
Licenca e radios - PIK
Total: 

Informacione për pronarët e jahteve
Detajet e Jahtit
cm
cm
cm
kw
knots
Detajet e jahtit që do të regjistrohen