Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) REGJISTRIMI I FLAMURIT PËR BARKA - nga 1300 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-bvi

Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) REGJISTRIMI I FLAMURIT PËR BARKA - nga 1300 dollarë

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Ishujve të Virgjër Britanikë

Background

Regjistroni varkën tuaj për përdorim rekreativ!

Background

Regjistrohu varkë tuaj për përdorim komercial!

Regjistrimi i flamurit të BVI

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Ishujve të Virgjër Britanikë (BVI)?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në BVI me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi është i vlefshëm për 1 vit dhe mund të rinovohet.

Nga 1300 USD

Nga 1300 USD

Regjistrimi i anijeve me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin BVI.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

BVI është një anëtar i Grupit Red Ensign të Regjistrimeve Britanike dhe është plotësisht i pranueshëm në mbarë botën

Në dispozicion në 24 - 48 orë pune!

Në dispozicion në 24 - 48 orë pune!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 24-48 orëve të punës dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet për anijet me flamur BVI

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Inspektimi i anijes

Inspektimi i varkave mund të bëhet kudo në botë me një topograf të kualifikuar.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 24 – 48 orë pune. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura në afërsi.

Përdorimi Privat - Regjistrimi i BVI
PASUR NGA: PRONAR PRIVAT

Përdorimi Privat - Regjistrimi i BVI
PRONËSIA: UK LTD

Përdorimi Privat - Regjistrimi i BVI
PASUR NGA: BVI LTD

1300 USD 1599 USD 2925 USD
deri në 24 metra
650 USD
deri në 24 metra
650 USD
deri në 24 metra
650 USD
më shumë se 24 metra
800 USD
më shumë se 24 metra
800 USD
më shumë se 24 metra
800 USD
 
UK LTD për të zotëruar një varkë
BVI LTD të zotërojë një varkë
 
Setup UK LTD Company
299 USD
Vendosja e kompanisë BVI
1625 USD
TARIFA E SHËRBIMIT TONA
Shërbim all inclusive
650 USD
Shërbim all inclusive
650 USD
Shërbim all inclusive
650 USD
Licenca e Radios OPTIONAL pika
BVI lëshoi një licencë për pika
120 USD
BVI lëshoi një licencë për pika
120 USD
BVI lëshoi një licencë për pika
120 USD
BVI lëshoi licencën EPIRB
20 USD
BVI lëshoi licencën EPIRB
20 USD
BVI lëshoi licencën EPIRB
20 USD
RENDOS TANI RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Kopje e pasaportës
  • Një kopje e dokumenteve të formimit të kompanisë (nëse është e aplikueshme)
  • Certifikata e ndarjes (nëse është e aplikueshme)
  • Një kopje e faturës së shitjes (BOS)
  • Një kopje e certifikatës së ndërtuesit

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Ishujt e Virgjër Britanikë (BVI) .

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes BVI?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin BVI?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund të regjistroj varkën time me regjistrimin BVI?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
Kur mund të pres provizorin?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në BVI?
A duhet të bëjmë inspektimin?
A kërkojnë dokumentet apostilim?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim BVI?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Ishujt e Virgjër Britanikë Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner